Välkommen till

NORDIC EKONOMI

Helhetsleverantör av ekonomitjänster

OM OSS

Vem är vi?

Vi är ett företag som erbjuder tjänster inom redovisning, revision, ekonomisk rådgivning samt ekonomiska och administrativa tjänster till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Vi är ca 17 engagerade medarbetare som finns i Täby, Eskilstuna och Uppsala.

Vi är en fullservicebyrå för ert företags ekonomi och redovisning. Vi hjälper er med att komma i gång, förvalta och optimera ekonomin – allt för att göra ert företagande lite enklare.

 

Tryggt, nära & flexibelt

Nordic Ekonomi AB har sitt huvudkontor i Täby Centrum norr om Stockholm, med kunder i hela landet.
Vi är garanterat en byrå att både växa och utvecklas med då vi vet vad som krävs för att vi snabbt ska kunna leverera rätt kompetens till varje företag.

Då vi arbetar med ett digitalt arbetssätt så kan vi hjälpa dig oavsett var du befinner dig i landet och kan erbjuda dig en hög kvalitet av personlig service då vi anpassar oss till förtroendefullt och nära samarbete.

Företagsråd nära dig

Med den lokala rådgivarens engagemang – det stora företagets bredd, spetskompetens och leveranstrygghet erbjuder vi Sveriges småföretagare och privatpersoner värdeskapande rådgivning och tjänster inom ekonomi, juridik och fastigheter.

Vad kan en redovisningskonsult hjälpa dig med?

En redovisningskonsult bistår dig i din verksamhet med en rad olika saker. Du får avlastning på många olika plan och dessutom kompetent rådgivning.

Löpande bokföring

En redovisningskonsult tar hand om alla dina kvitton, utställda och betalda fakturor samt ser till att de dokumenteras korrekt i enlighet med god bokföringssed.

Fakturahantering

Leverantörsbetalningar, överföringar och avstämningar med skattekontot- det är skönt att ha någon som sköter uppgifterna, eftersom det kan bli komplext vid större antal.

Deklaration och årsbokslut

Varje år ska du göra ett årsbokslut. Din redovisningskonsult har under året registrerat dina verifikationer och kan med hjälp av de uppgifterna ta fram ett årsbokslut.

Ekonomisk rådgivning

En kompetent och erfaren redovisningskonsult kan ge dig rekommendationer och goda råd kring exempelvis en expandering och vilka steg du ska ta för att sköta om företags ekonomi på bästa sätt.

Löneutbetalning

Har du anställda har du också skyldighet att sköta arbetsgivaravgifter samt se till att lönerna betalas ut i tid. En redovisningskonsult kan ta hand om allt detta.

Deklarationsombud

Vi deklarerar löpande alla arbetsgivaravgifter, skatter och moms åt ditt företag. För det behöver vi bli deklarationsombud vilket enkelt går att anmäla på Skatteverkets hemsida.

Är du redo att hitta din nya redovisningskonsult ?

KUNDOMDÖMMEN

Läs gärna vad våra fina kunder säger om oss.